Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok:

  • banki átutalás (előreutalás) - (megrendelése leadásakor e-mailben értesítjük, melyben minden szükséges további információt közlünk Önnel)
  • utánvét - (készpénzes vagy bankkártyás fizetés házhozszállítás esetén, a küldemény átvételekor, a GLS futárszolgálat munkatársának fizetendő)
  • készpénz - a LAB-EX Kft. telephelyén egy előre egyeztetett időpontban - ez átmenetileg nem lehetséges

Ha egyetért a megrendelés tartalmával, akkor a megrendelés elküldéséhez kattintson a „Megrendelés” gombra.


Árak
Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találnak.A webshopban szereplő termékek árai a raktárkészlet erejéig érvényesek.  Az árak bruttó árak, az ÁFÁ-t tartalmazzák, azonban ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A rendelések feldolgozása
A rendelések feldolgozása 1 munkanapon belül megtörténik.

Adatbeviteli hibák javításának lehetősége
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés” gomb megnyomása előtt van lehetősége.

Visszaigazolás
Minden rendelésről e-mailes visszajelzést küldünk. Ez azt jelenti, hogy egy rendelés-visszaigazolás e-mailt küldünk az Ön által megadott e-mail címre, mely tartalmazza a megrendelt termékeket, azok árait és a várható szállítási időt. Telefonos egyeztetésre jelenleg csak limitáltan van lehetőség, kérjük, írjon e-mailt központi e-mail címünkre a labex@labex.hu-ra.

Fizetési feltételek
Áruházunkban lehetőség van banki átutalásra és utánvéttel történő fizetésre. (A személyes átvételi lehetőségre átmenetileg nincs mód.) Utánvét esetén a teljes vételárat szállítási költséggel együtt a küldemény átvételekor kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával a küldemény kézbesítőjének. A koronavírus-helyzet alatt a személyes átvételi lehetőségre sajnos nincs mód.

Szállítás
A küldemények kézbesítése, szállítása a GLS futárszolgálattal történik munkanapokon 8-17:00 közötti időpontban. Raktáron lévő termékek esetében a megrendelés visszaigazolásától számított 1 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron több hétbe is telhet, míg a megrendelt termék megérkezik raktárunkba. Amennyiben kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot velünk e-mailben!

Szállítási díjak:
Szállítási díjaink az ország területén egységesek. 

0-20 kg: 1400,- Ft + áfa

20.0001 kg - 40 kg: 2800,- Ft + áfa

40.0001 kg - 60 kg: 5000,- Ft + áfa

60.0001 kg - 120 kg: 10000,- Ft + áfa

Az efölötti súlyú szállítmányok szállítási költségéhez egyedi árkalkuláció szükséges.

Sikertelen szállítás esetén a GLS munkatársa ismételten megkísérli a kiszállítást, mely díjmentes.

A szállítástól elállás
Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. A webáruház nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

A termék visszaküldése
A terméket csak eredeti állapotában és csomagolásában, hiánytalan mennyiségi, minőségi állapotában vesszük vissza, bontott csomagolású terméket nem áll módunkban visszavenni és visszatéríteni az árú értékét.